Βοήθησε και εσύ

w

Μίλησε για το Refill στον κύκλο σου και σύστησε σε επιχειρήσεις και οργανισμούς να γίνουν Refill station. Η πρόσβαση στο νερό και η μείωση του πλαστικού μας αφορά όλους κι όλες! 

Κάνε like και share στην σελίδα μας στο facebook κι ενημερώσου για όλα τα νεότερα! 

Διοργάνωσε εσύ σταθμούς Refill στην πόλη σου, έλα μαζί μας στο #teamRefill!

Ενημερώσου όσο καλύτερα μπορείς. Στο διαδίκτυο βρίσκουμε πλέον άφθονο υλικό,τόσο για πρακτικές λύσεις αντιμετώπισης του πλαστικού όσο και για το ίδιο το πρόβλημα που πλέον έχει γιγαντιαίες διαστάσεις. Η γνώση είναι δύναμη! 

Εκτός από Refill στο μπουκάλι σου, αρνήσου το πλαστικό μιας χρήσης, όπως καλαμάκια, σακούλες, μαχαιροπίρουνα και συσκευασίες και προτίμησε χύμα αγορές! Ζήτησε από τα εστιατόρια νερό σε κανάτα, αντί για εμφιαλωμένο. Μείωσε την κατανάλωση όσο μπορείς και βρες δημιουργικούς τρόπους για επανάχρηση! Υπάρχουν ακόμα πολλές και απλές αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε για να αποφύγουμε το πλαστικό. Refuse, Reduce, Reuse, Repair! Έλα στην ομάδα Ταξίδι Zero Waste Ελλάδας, γίνε μέλος της κοινότητας, λύσε τις απορίες σου και λάβε δράση!

Διοργάνωσε την καθαριότητα παραλίας ή πάρκου κοντά στη γειτονιά σου, δώσε και σε άλλους έμπνευση για να βοηθήσουν! Κάλεσε φίλους και γνωστούς σε δράση και χρησιμοποίησε τα social media για να γνωστοποιήσεις την προσπάθεια σου. Είμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε, να αναδημοσιεύσουμε το event ή κια φωτογραφίες, να καλέσουμε κόσμο και να βοηθήσουμε με όποιους τρόπους μπορούμε!